top of page

menu menu

 margotto洋食屋さん.jpg
 margotto洋食屋さん.jpg

世界中で​トリュフの収穫がない約1ヶ月は、通常コースはお休みさせていただきます。

素材を引き立てた調理法でご提供

3月 シェフおまかせコース

マルゴットでは時折々の食材を日本各地より厳選してご提供しております。そのため天候や仕入れの都合で料理内容が変更される場合がございます。電話でお問い合わせください。

Japanese hard clam

牛タン

Ox tongue

雲丹

Sea urchin

マッシュルーム

Muschroom

キャビア最中*

Caviar/Japanese rice waffle*

旨味と香り

Consomme

帆立

Scallop

磨宝卵

Maho-egg

白甘鯛

Tail fish

パスタ

Pasta

仔羊 or 本日のお肉料理*

Lamb  or  Today's meat dish*

サキホコレ

Rice

水晶文旦

Pomelo

あまおう

Strawberry

フルコース

¥21,780-(税・サ込)

料理8〜9品のコース

お料理内容はフルコースから抜粋してご提供いたします。

¥14,520-(税・サ込)

キャビア最中 +¥3,630- (税込・サ別)

 本日のお肉料理 +¥8,228- (税込・サ別)

※サービス料10%を別途頂戴いたします。

※キャビア最中はコースに含まれておりません。追加料金でコースに追加できます。

​※肉料理に関しまして、その日最高の状態のものを仕入れて調理いたします。店舗にご確認ください。

※肉料理は追加料金でテーブル単位でアップグレードできます。

マルゴットでは季節ごとのトリュフをたっぷりとご堪能いただくため、各種トリュフを海外産地よりご提供しております。トリュフの価格や産地は毎週の収穫量によって変わりますのでその都度お問い合わせください。

At our shop, we carry out the following implementation as an infection prevention measure and are open for business.

 

  • We will guide you with sufficient space between customers.

  • Installation of alcohol disinfectant. Please disinfect with alcohol before entering the store.

  • Please wear a mask when you come to the store or when you leave your seat.

  • Regularly disinfect tables, toilets, doorknobs, etc.

  • Disinfect kitchen equipment and tableware.

  • Thoroughly measure the temperature of the staff before going to work and wear a mask.

 

We apologize for any inconvenience and inconvenience caused to our customers, and thank you for your understanding.

Noel menu

In the middle of caviar

Umami and aroma

~ Nara Prefecture Haibara Beef Consomme Soup ~

Scallop Meuniere with Jerusalem artichoke sauce

With the scent of hazelnuts

Margot special fried egg toast

Grilled tilefish with pine cones  Lobster cream sauce

Porelow green onion with etube

Roasted Bulgo Family Challans Duck

Served with potato gratin

Parmesan cheese risotto

 

 

Jonathan Tarte Tatin

Calvados mousse with pistachio ice cream

bottom of page